Monday, September 6, 2010

color-c0lor


Hai....
rasa cam dah lama je dah tak update blog ni..
pape pon, kali ni cik dorazz nk post something yang membuatkan hati ni tertarik untuk 'copy n paste' coding-codingnya..
ntah!!
jangan tanya kenapa k!
it's juz about color-color ni ....





        

Copy Code Ini:
















































































































































































































































































































































































































































okey..
ada try cuba test tak?
semoga ada manfaatnya mende alah ni nanti pada kita semua..
kalau nak tau, coding code color ni cik dorazz petik dari sebuah blog ni..
nak tau blog siapa?
KLIK SINI!

okay la..
tak ada apalagi yang boleh di share..

TAPI..

lupa nk cakap satu mende ni,
sebenarnya..
cikdorazz sekarang ni sedang giat menjalankan kegiatan
KUEH RAYA!
segala maklumat tentangnya akan diupdate di kemudian hari..
okey2..
nak mintak diri dulu...

Salam..





















2 comments:

hamzah ian said...

nak rya... nak duit.. hehe

chubb90 said...

@hamzah ian
jemput mai umahh...kompem dpt duit rayaaaaaaaaaa:D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...