Wednesday, February 16, 2011

Addicted!!

wujud ke KETAGIHAN terhadap BOWLING dan KARAOKE?

sumber:encik Google
sumber:encik Google

Sekarang ni jiwa cikDorazz sedang dilanda terhadap DUA gejala tersebut.  Aduyai....dah time-time poket kering ni pulak la kan ketagihan tersebut melanda.  Tapi Apakan daya, untuk hilangkan rasa ketagihan tersebut, terpaksa jugak keluarkan sedikit wang untuk tujuan tersebut.  Cikgu suruh beli buku x mahu beli kononnya x ada duit, padahal simpan duit nak main bowling ngan karaoke.HAHAHAHAHAHAHA!

Lagi satu, dengan adanya mereka-mereka yang berkepala otak sama jenis dalam rumah sewa ni, menambahkan lagi rasa excited and  addicted kedua-dua benda tu.  Kerja sekolah berlambak(mini and final projek tak siap lagi), Kitorang leh buat tak tahu je semua tu(last minit baru buat,yang pastinya kerja-kerja tersebut dijamin siap!) jangan contohi sikap buruk tersebut, BUANG YANG KERUH DAN AMBIL YANG JERNIH [ADA KENA MENGENA TAK PERIBAHASA TERSEBUT?]

Penat la membebel sorang-sorang malam-malam buta ni.  Okayla..Mintak diri dulu, nak g jalan-jalan di alam maya jap, pastu TIDUR!

SELAMAT MALAM SEMUA
-------------0----------------


5 comments:

Mia Liana said...

mia suka karaoke... bowling tak minat...

salam perkenalan.. mia dah follow blog ni :)

cikDorazz said...

@Mia Liana
salam perkenalan....jom karok!!!terbaik lahh..

Dda Ly said...

boling tu iye..karaok tak brape..hikhik

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

aLoNg.... said...

disebabkan aq x jumpe tempat nk menjerit kt ko..
aku post kt sini je la..
join taw...ko da kna tag..
http://along901143.blogspot.com/2011/03/contest-perempuanlelaki-melayu-terakhir.html

.:hana hazel:. said...

dtg mengembara kat sini :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...